Ydelser

Mobilhistorier - lige ved hånden

"Det skal ikke være kunst, det skal være færdigt". Det er Video2nets vision for videoindslag produceret på iPhones / iPads og redigeret i iMovie, eller en anden mobilvideoapp. Derfor skal du vælge den produktionsform, hvis du blot ønsker at dokumentere en kort historie på dit firmas intranet eller hjemmeside. Det er nemt at håndtere, enkelt at få produceret og den mest økonomiske løsning, da de fleste firmaers FB, intra- og hjemmesideklip får under 1000 hits.

Se eksempler på videoproduktioner her
Mobilvideo - Video2net

Videoproduktion

25 års erfaring fra tv-branchen giver rutine i at vurdere og estimere realiseringen af en videoidé. Det er baggrunden for, at jeg kan give et realistisk skøn over, hvor lang tid en opgave vil tage, og hvad den vil koste. Det giver dig økonomisk tryghed og sikkerhed for, hvornår du kan få din video. Video2net leverer nemlig hele pakken, - manus, optagelse, speak, redigering og upload til nettet.

Se eksempler på mobilvideoproduktioner her
Videoproduktion Video2net

Instruktion, rådgivning og coaching

Pædagogisk erfaring og innovation går hånd i hånd på Video2nets kurser. Her kan du være helt sikker på at få de klassiske tv-værktøjer og virkemidler præsenteret af en erfaren videojournalist. Filosofien er, at du skal have hands-on fra dag 1, og Video2net har fingeren på pulsen med de nyeste teknikker, trends og apps indenfor visuelle og sociale medier.

Se eksempler på instruktionsvideoer her
Kursus i video
Menu