Nyheder

Her kan du se nyhederne fra Video2net.

Nye mikrofoner til mobilvideo

I oktober måned er der premiere på 2 nye mikrofoner til mobilvideo. Sennheizer lancerer nyskabelsen Memory Mic, – en trådløs mikrofon til videooptagelser med din smartphone, som du kan aktivere via en app. En smart og nem måde at slippe for ledninger under din produktion.

Se mere her:
https://da-dk.sennheiser.com/memory-mic

Der er også nyt fra RØDE, som nu er klar med afløseren til SC5 adapteren, som giver dig mulighed for at optage med 2 mikrofoner. Med SC6-L kan du nu tilslutte 2 Røde knaphulsmikrofoner via dit lightningstik på din iPhone / iPad, Altså det stik, som du i forvejen bruger til dit headset eller til opladning.

Se mere her: http://www.rode.com/microphones/sc6-lik

Video2net producerer film om læringsspil

CareByFood hedder et nyt brætspil, der sætter fokus på underernæring, som er et overset problem blandt syge og ældre småtspisende i Danmark. Med CareByFood kan ansatte på plejehjem og hospitaler nu spille sig til større indsigt i rigtig ernæring til denne målgruppe.

Video2net har produceret 3 videofilm om CareByFood. En introfilm om udviklingen af spillet, en tutorialfilm og en testimonial, hvor du kan høre, hvad de første brugere synes om spillet. Se alle tre film på www.carebyfood.dk, hvor du også kan købe det.

Se film her

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her på siden, så vil du modtage nyhederne direkte på din e-mail.

  • Du vil modtage nyhedsbreve, når vi har noget relevant indhold til dig
  • Du vil få tips og tricks om mobilvideo, nye kurser og videoproduktioner
  • Vi videregiver aldrig dine kontaktinformationer til andre
  • Du kan til enhver tid afmelde dig igen direkte i nyhedsbrevet

Tilmeld nyhedsbrevet

Menu