Nyheder

Her kan du se nyhederne fra Video2net.

Nyt steadycam til smartphone

Osmo Pocket er sidste skud på stammen, hvis du har brug for at supplere dine mobiloptagelser med steadycambilleder i HD eller 4K kvalitet. Osmo Pocket kan kobles sammen med din smartphone og du kan have kameraet i lommen. Og du har altid et professionelt kamera 2 ved hånden, hvis du får brug for en alternativ kameravinkel til dit interview, eller en suveræn og glidende gå- eller køretur. Osmo Pocket er en nyskabelse, som virkelig er sine penge værd!

Ny folder fra Video2net

Video2net har opdateret folderen ”Miniguide til mobilvideo”. 2019 udgaven er nu på gaden, og her kan se og høre mere om trådløse mikrofoner, telepromptere samt nye video- og redigeringsapps til mobilvideo.

Se eller download folderen som interaktiv PDF her

Julehilsen

Årets julehilsen fra Video2net er et tip om, at du også kan downloade telepromptere til din smartphone.

Video2net tester Adobe RUSH CC

Langt om længe har Adobe lanceret sin nye mobile videoredigeringsapp RUSH.

Spørgsmålet er, om den er ventetiden og pengene værd. Det har vi testet for dig.

Se testen her

Video2net producerer reklamespot

I efteråret 2018 tog Video2net fat på en ny genre. Anledningen var en henvendelse fra IMBOX Shoecare A/S, som havde brug for en kort videospot til deres internationale markedsføring.

Idé og manus: Rikke Teislev, IMBOX

Produktionsledelse og research: Henrik Fink Isaksen

Kamera og lyd: Thomas Sinkbæk

Nye mikrofoner til mobilvideo

I oktober måned er der premiere på 2 nye mikrofoner til mobilvideo. Sennheizer lancerer nyskabelsen Memory Mic, – en trådløs mikrofon til videooptagelser med din smartphone, som du kan aktivere via en app. En smart og nem måde at slippe for ledninger under din produktion.

Se mere her:
https://da-dk.sennheiser.com/memory-mic

Der er også nyt fra RØDE, som nu er klar med afløseren til SC5 adapteren, som giver dig mulighed for at optage med 2 mikrofoner. Med SC6-L kan du nu tilslutte 2 Røde knaphulsmikrofoner via dit lightningstik på din iPhone / iPad, Altså det stik, som du i forvejen bruger til dit headset eller til opladning.

Se mere her: http://www.rode.com/microphones/sc6-lik

Video2net producerer film om læringsspil

CareByFood hedder et nyt brætspil, der sætter fokus på underernæring, som er et overset problem blandt syge og ældre småtspisende i Danmark. Med CareByFood kan ansatte på plejehjem og hospitaler nu spille sig til større indsigt i rigtig ernæring til denne målgruppe.

Video2net har produceret 3 videofilm om CareByFood. En introfilm om udviklingen af spillet, en tutorialfilm og en testimonial, hvor du kan høre, hvad de første brugere synes om spillet. Se alle tre film på www.carebyfood.dk, hvor du også kan købe det.

Se film her

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her på siden, så vil du modtage nyhederne direkte på din e-mail.

  • Du vil modtage nyhedsbreve, når vi har noget relevant indhold til dig
  • Du vil få tips og tricks om mobilvideo, nye kurser og videoproduktioner
  • Vi videregiver aldrig dine kontaktinformationer til andre
  • Du kan til enhver tid afmelde dig igen direkte i nyhedsbrevet

Tilmeld nyhedsbrevet

Menu