Videoproduktioner

Reportage-, dokumentation- og information

Lindrende behandling for ALS-patienter

I efteråret 2017 producerede Video2net 3 informationsfilm til Respirationscenter Vest på AUH. I denne film kan du høre mere om et af de tilbud som Enhed for Lindrende Behandling har til ALS-patienter og deres pårørende, når de skal træffe valg om fremtidig behandling.

Foto og lyd: Thomas Sinkbæk & Henrik Fink Isaksen

Manus og redigering: Henrik Fink Isaksen

BREDANA´s DNA

IT-firmaet BREDANA lancerede i juli 2016 en ny hjemmeside med fokus på det visuelle udtryk. Til det formål producerede Video2net 4 korte film, som i interviews, speak og billeder fortæller, hvilke ydelser BREDANA leverer.

Foto og lyd: Thomas Sinkbæk & Henrik Fink Isaksen

Manus, redigering og speak: Henrik Fink Isaksen

AMK-vagtcentralen

I januar 2016 producerede Video2net denne film om ambulanceberedskabet eller Akut Medicinsk Koordinering i Region Midtjylland til regionens sundhedsfaglige medarbejdere.

 

Foto & lyd: Martin Degn

Manus, redigering og speak: Henrik Fink Isaksen

“Info-film til Paderup Gymnasium” 

5 korte introfilm til Paderup Gymnasiums hjemmeside. Se mere om gymnasiet og de 4 faglige studieretninger: Den naturvidenskabelige, sproglige, samfundsfaglige og kunstneriske retning.

Foto & lyd: Thomas Sinkbæk
Manus & redigering: Henrik Fink Isaksen

“Ny affaldsplan i Aarhus Kommune”

I efteråret 2014 producerede Video2net 4 korte videofilm til lanceringen af hjemmesiden www.aarhusudenaffald.dk, hvor byens borgere kan udtrykke deres meninger om, hvordan fremtidens affaldsplan i Aarhus skal være.

Manuskript, kamera, speak & redigering: Henrik Fink Isaksen.

“En idé kan forandre det hele”

I august 2014 introducerede Center for Læring i Aarhus, Google Apps for Education og Maker-teknologien i alle folkeskolerne i Aarhus. Se hvordan elever og lærere fremover skal dele filer og skabe innovative produkter i skolerne.

Manuskript, kamera, redigering og speak: Henrik Fink Isaksen

“De 32 faglige it-ressourcepersoner i Aarhus Kommune”

Center For Læring i Aarhus Kommune har uddannet en række lærere til faglige it-ressourcepersoner, som skal sikre en bedre brug af it-pædagogik i byens skoler.

Projektet har fået stor opmærksomhed landet over og i denne video kan du se og høre, hvordan de arbejder.

Manuskript, kamera, redigering og speak: Henrik Fink Isaksen

Menu