Mobilhistorier

Mobilhistorier - lige ved hånden

“Overfaldsalarmen BEST 7500”

I foråret 2023 indledte Video2net et samarbejde med  CARE-CALL A/S om produktion af en række videoer til LinkedIN. CARE-CALL A/S leverer effektive kommunikationsløsninger, der kan optimere personalets arbejdsdag på f.eks. psykiatriske afdelinger. Det er overfaldsalarmen BEST 7500 et  godt eksempel på, da alarmen sørger for et sikkert arbejdsmiljø i Region Syddanmarks psykiatriske afdeling i Vejle.

Videoen er optaget på  iPhone 14 pro & redigeret i Final Cut Pro. Fotograf, speak og redigering: Henrik Fink Isaksen

Testimonial – PW Staal

I denne video kan du høre Patrick fortælle om sine erfaringer med at samarbejde med firmaet PW Staal A/S, om at etablere nye altaner i en ældre ejendom.

Videoen er optaget på en iPhone 12 pro / DJI Drone og redigeret i Final Cut Pro på en Mac.

Dronefotograf: Palle Rix

Iphone 12 og redigering: Henrik Fink Isaksen

“Samtale om valg af behandling”

I denne video kan du se og høre, hvilke tilbud patienter med brystkræft får, når de skal inddrages i beslutningen om deres egen behandling. Videoen er optaget i oktober måned 2019 for Aarhus Universitetshospital med støtte fra Kræftens Bekæmpelse.

Videoen er optaget på en iPhone 11 + og redigeret i Final Cut Pro på en iMac.

Producent: Henrik Fink Isaksen, Video2net

“The rebuilding of Potter Square” 

I denne video kan du se, hvordan genopbygningen af byen Bhaktapurs Pottery Square i Nepal er forløbet, efter det alvorlige jordskælv i 2015.

Videoen er optaget på en iPhone 7+ m. håndholdt mikrofon og redigeret i iMovie på en iPad Pro.

Producent: Henrik Fink Isaksen, Video2net

“SO-ME på SMUKFEST”

Huset Markedsføring er i færd med at implementere mobilvideo i nyhedsstrømmen. Se 2 interviews med Telia og JBS om deres brug af Social Media på SMUKFEST.

Mobilhistorien er optaget med en iPhone 6+ og redigeret på en iPad Air 2 af Lars Hedegaard Pedersen og Henrik Fink Isaksen

“Træfælderen”

Gode mobilhistorier kræver fokus og kvik respons fra fotografens side. Derfor er en smartphone det vigtigste værktøj, når man vil lave spontane historier i spændende omgivelser

Mobilhistorien her er optaget på en iPhone 5 og redigeret og speaket i Final Cut Pro X

Menu