Kurser

Instruktion, rådgivning og læring

Mobilhistorier – lige ved hånden 

På Video2nets kurser får du øvelse i og viden om at producere og redigere video med iPads / iPhones og andre smartphones.

Du lærer at optage, redigere, speake og uploade mobilvideoer og indslag til din egen, din institutions eller dit firmas intranet- eller hjemmeside, og alle de sociale medier I benytter.

 

 

 

 

Mobilhistorier - lige ved hånden

Fleksible kursuslængder

Video2nets kurser kan afvikles som halvdags- eller heldagskurser, – og I bestemmer selv, hvor mange kursister der skal deltage  Vi anbefaler grupper på mellem 10 og 14 personer, så der er god tid til såvel instruktion som gennemsyn og evaluering af de videoer, I producerer.

Ved større grupper er der brug for 2 instruktører, så vi sikrer at alle kan få hjælp, når der er brug for det.

Anvendelsesorienteret undervisning

Pædagogisk erfaring og innovation går hånd i hånd på Video2nets kurser. Filosofien er, at du skal have hands on hele dagen og lære at anvende det du lærer i din dagligdag.

Hos Video2net kan du være sikker på at få de klassiske tv-værktøjer og virkemidler præsenteret af en erfaren videojournalist.

Individuelle kurser

Individuelle kurser 

Kurset “Mobilhistorier – lige ved hånden” kan også udvikles i samarbejde med dig og din organisation, så det kan tilpasses jeres behov.

Ring på 40 923 933 for et konkret tilbud.

Testimonial om “Mobilhistorier – lige ved hånden”

Video2net har siden sommeren 2012 afviklet mere end 120 kurser med over 2200 deltagere fra en række danske kommuner, virksomheder og foreninger.

Vi er meget glade for, at vores online-spørgeskema vidner om en lang række tilfredse kunder.

Se og hør hvad kursisterne siger om kurset og hvad de kan bruge det til.

 

 

 

 

Menu

Video2net